Výhody StreetView Trusted

Umiestnenie na mapy Google

Po klinutí na oranžového panáčika na mapách Google sa spolu s modrými líniami reprezentujúcimi StreetView prehliadky ulíc nafotené Googlom, zobrazí aj oranžový symbol, signalizujúci možnosť nahlidnutia do interíeru Vášho podniku. Po kliknutí na tento bod, návštevník máp vstupuje do vnútra Vášho podniku kde má možnosť sa zoznámiť nielen s Vašimi priestormi ale taktiež s jedinečnou atmosférou Vášho podniku.

Možnosť prehliadnuť interiér priamo z Vášho firemného záznamu

Okrem umiestnenia na mape, fotografií Vášho podniku, základných informácií a recenzií vo Vašej firemnej vizitke na Googli pribudne možnosť prehliadnutia Vášho interiéru priamo z vyhľadávača Google

Doplnenie StreetView prehliadky a firemných fotografií na Google + a Facebook stránku

Vaše firemné Facebook a Google + stránky budú doplnené o interaktívnu StreetView virtuálnu prehliadku. Takto poskytnene vašim stálym ale aj potencionálnym novým klientom možnosť oboznámiť sa a interaktívne komunikovať s Vaším biznisom.

Napojenie na Google StreetView

Umožnite bežným užívateľom Google máp ktorí o Vašom podniku vôbec nevedia vstúpiť do interiéru vašich priestorov priamo zo záberov ulice, ktorá je pred Vašim podnikom už Googlom nafotená. Takto jednoducho môžte získať nových klientov a taktiež im umožniť zarezervovať si stôl, izbu alebo predať vaše produkty prostredníctvom novodobých virtuálnych prehliadok.

Možnosť vloženia virtuálnej prehhliadky na vašu www stránku

Prečo by ste mali ponúkunuť možnosť vstúpiť do Vašich priestorov len návštevníkom Google máp? Poskytneme vám HTML kód a StreetView virtuálna prehiladka môže byť súčasťou Vašich web stránok. Takto Vašich zákazníkov nielen oslovíte atmosférou Vášho podniku ale taktiež im umožníte zarezervovať si stôl, zabookovať si izbu alebo kúpiť Váš produkt priamo z 3D prehliadky ktorú Vám vyhotovíme.

Žiadne ročné poplatky alebo záväzky

Prečo by ste mali platiť za produkt ktorý sa stará sám o seba? Nafotením StreetView virtuálnej prehliadky, jej spracovaním a umiestnením na mapy Google je všetko hotové. Návštevníci máp Google alebo vašich www stránok tak získajú neobmedzenú možnosť objaviť Vás prostredníctvom tohto inovatívneho a netradičného spôsobu.

Bonus pre našich klientov

Zľava na budúce prefotenie

Zmeníte interiér alebo ponuka Vašeho podniku? Žiadny problém. Na ďalšie prefotenie Vám poskytneme zľavu až do výšky 50%. V prípade že už ste náš zákazník, stačí nás kontaktovať na tel. čísle uvedenom v sekcii ‚Kontakt‘ alebo prostredníctvom emailu alebo kontaktného formulára.